Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

garantera med för

När sådana data överförs ska lämplig kryptering användas för att garantera konfidentialitet och äkthet. Om en medlemsstat har för avsikt att i enlighet med direktiv 2003109EG utvisa en person som beviljats internationellt skydd och som förvärvat ställning som varaktigt bosatt i den medlemsstaten.

Garantera Ebeco
Garantera Ebeco

Where necessary to ensure appropriate traceability of food or food ingredients the Commission shall lay down detailed rules in accordance with the procedure provided for in Article 15.

. Hotellet tar emot följande kort för att garantera bokningen. Översättningar av fras KOMMISSIONEN FÖR ATT GARANTERA från svenska till engelsk och exempel på användning av KOMMISSIONEN FÖR ATT GARANTERA i en mening med deras översättningar. Vi måste delta i den för att garantera dess tillväxt. Gemensamma uttalandet av Europaparlamentet och kommissionen för att garantera ett korrekt budgetgenomförande EUT C.

Om så krävs för att garantera spårning av livsmedel eller livsmedelsingredienser skall kommissionen fastställa närmare föreskrifter i enlighet med förfarandet i artikel 15. Information and translations of garantera in the most comprehensive dictionary definitions resource on the web. Garantera säkerhet och hälsa för anställda med funktionshinder. We must take part in it to ensure its growth.

Translations in context of FÖR ATT GARANTERA RÄTTEN in swedish-english. Kommissionen vidta för att garantera kommissionen att vidta för att garantera åtgärder tänker kommissionen vidta för att garantera. Det påstådda syftet med direktivet är att garantera att rättigheter kan hävdas. Landet måste se över sin tolkning av lagen och ändra den för att garantera att det mänskliga livet respekteras.

Systemet med sockerkvoter infördes för att garantera sockerbetsodlarnas inkomster och sysselsättning. Den registrerades rättigheter fastställs vidare för att garantera skyddet av. Open_in_new Link to source. To make sure that.

Translations in context of och för att garantera in Swedish-English from Reverso Context. Syftet med armén sades var att garantera säkerheten och verka för nationell sammanhållning. Kommissionen medger också för övrigt med rätta att två väsentliga faktorer för att garantera säkerheten till sjöss inte tillhör unionens ansvarsområde. Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation grammar Toggle navigation share.

What does garantera mean. These funds are closely monitored by the Commission to ensure compliance with the objectives of the protocol. Resortet har ett gediget utbud av faciliteter för att garantera att din vistelse blir riktigt bekväm och minnesvärd. Basfjädern kopplar samman dem med varandra för att garantera att Trias arbetar som en enhet.

Varje folklig rörelse bär redan med sig fröna till den revolutionära socialismen. Translations in context of kommissionen för att garantera in Swedish-English from Reverso Context. Tillverkaren menade att hänsyn måste tas till detta vid fastställandet av normalvärdena för att garantera en rättvis jämförelse med exportpriserna. Vidtar lämpliga åtgärder för att garantera att personer med funktionshinder kan få tillgång till de deponerade biofilmerna.

Om en medlemsstat har för avsikt att i enlighet med direktiv 2003109EG utvisa en person som beviljats internationellt skydd och som förvärvat ställning som varaktigt bosatt i den medlemsstaten. Translations in context of för att garantera en rättvis in Swedish-English from Reverso Context. Det är naturligtvis inte fel att samhället stöder barnens kunskapsutveckling genom att garantera grundläggande undervisning i svenska och matematik. Nödvändigt att omorganisera dessa kommittéer för att garantera större vetenskaplig överensstämmelse med avseende på.

Översättningar av fras FÖR ATT GARANTERA STÖRRE från svenska till engelsk och exempel på användning av FÖR ATT GARANTERA STÖRRE i en mening med deras översättningar. Trycket på förlossningsklinikerna är så högt att de inte kan garantera säkra förlossningar. Translations in context of lämpliga åtgärder för att garantera in Swedish-English from Reverso Context. HERE are many translated example sentences containing FÖR ATT GARANTERA RÄTTEN - swedish-english translations and search engine for swedish translations.

Translation for för att kunna garantera att in the free Swedish-English dictionary and many other English translations. är det medlemsstaternas uppgift att vidta de åtgärder som krävs för att garantera deras goda bevarandestatus. Översättningar av fras FÖR ATT GARANTERA BOKNINGEN från svenska till engelsk och exempel på användning av FÖR ATT GARANTERA BOKNINGEN i en mening med deras översättningar. För att garantera denna summa kommer Europaparlamentets stöd att vara oumbärligt.

Translations in context of för att garantera säkerheten in Swedish-English from Reverso Context. Dessa medel övervakas noga av kommissionen för att garantera att protokollets mål efterlevs. Publications Office of the European Union. The base spring connects them with each other in order to guarantee that the Trias works as a single unit.

På grund av internationella bestämmelser och för att garantera våra kunders säkerhet finns det ett antal restriktioner på föremål som kan transporteras i ditt kabinbagage. En av Europaparlamentets huvuduppgifter är att kontrollera kommissionen för att garantera att skattebetalarnas pengar används på ett lämpligt sätt och med ansvarsskyldighet. This restriction was introduced in order to. Every popular movement already carries with it the seeds of the revolutionary socialism.

The sugar quota scheme was introduced in order to guarantee the incomes and employment of beet growers. Warning Request revision. Översättningar av fras FÖR ATT GARANTERA SKYDDET från svenska till engelsk och exempel på användning av FÖR ATT GARANTERA SKYDDET i en mening med deras översättningar. Denna begränsning infördes för att garantera drägliga levnadsförhållanden för gäldenären och hans familj.

Bring It On Monday Var Green Feast Ar Fylld Med Lackra Maltider Vi Kan Garantera Habegar Efter Var Goda Biff Lindst Vegetarisk Middag Maltider Potatissallad
Bring It On Monday Var Green Feast Ar Fylld Med Lackra Maltider Vi Kan Garantera Habegar Efter Var Goda Biff Lindst Vegetarisk Middag Maltider Potatissallad
Zen Dubbelsang 180 200 Cm Brun Trademax Zen Bed Super King Size Bed Japanese Futon Bed
Zen Dubbelsang 180 200 Cm Brun Trademax Zen Bed Super King Size Bed Japanese Futon Bed
Bestall Forno Pizzaugnspaket Med Bord 60x60 Cm Fran Morso I 2022 Utomhusbord Utekok Gjutjarn
Bestall Forno Pizzaugnspaket Med Bord 60x60 Cm Fran Morso I 2022 Utomhusbord Utekok Gjutjarn
Pin On Framtida Lagenhet
Pin On Framtida Lagenhet
Garantera Ebeco
Garantera Ebeco

Posting Komentar untuk "garantera med för"